Ontdek Rotterdam Stadstours / Rondleidingen

De stadstours zijn rondleidingen, bestemd voor groepen van 4 tot circa 16 personen en vinden plaats onder leiding van een zeer ervaren rondleider en zijn voor jong en oud.

Bij deze tours wordt uiteraard rekening gehouden met uw wensen en zijn de programma’s flexibel. Het gaat er primair om u een fantastische belevenis te geven.

Kort Rotterdam

Kort Rotterdam neemt de bezoekers mee in een rondleiding van circa 2½ tot 3 uur langs de highlights van de stad. Vanaf het schitterende Centraal Station voert deze tocht langs bijzondere plekken van de stad om uiteindelijk te eindigen bij de Blaak en de Kubuswoningen. Uiteraard ontbreekt een bezichtiging van de fenomenale Markthal niet aan deze tour.

Lang Rotterdam

Lang Rotterdam is een dag vullende stadstour van minimaal 5 uur. Ook deze tour begint bij het Centraal Station en loopt via de verschillende bijzondere plekken met dito verhalen, maar is uitgebreid met een bezoek aan de SS Rotterdam en de Kop van Zuid.
Vervoer tijdens deze tour per watertaxi is in de prijs inbegrepen.

Oud Rotterdam

Oud Rotterdam richt zich begrijpelijkerwijs vooral op de historische aspecten van de stad. Hierbij mogen het ontstaan en het bombardement niet ontbreken, maar is er volop verdere aandacht voor de geschiedenis van Rotterdam.

Alle rondleidingen kunnen desgewenst worden uitgebreid. Hierbij valt te denken aan koffie/thee met gebak in een typisch Rotterdams café, lunch of high tea/wine op een unieke locatie e.d. Reserveringen hiervoor kunnen worden geregeld.